E-bok - Bröstmjölkens fantastiska funktioner

Amning är något alldeles speciellt, vackert och praktiskt – precis som vår kostnadsfria e-bok. Den här interaktiva, digitala guiden tar dig genom alla viktiga faser i din mjölkproduktion.

Medela Amazing Breast Milk e-book promotion

Det är ett mirakel att din kropp kan ge liv åt ett barn. Och lika mirakulöst är det att din kropp också kan producera föda som är skräddarsydd för barnets behov.

Bröstmjölkens fantastiska funktioner är fullspäckad med banbrytande vetenskap, fascinerande fakta, häpnadsväckande bilder och animerad grafik och tar dig genom de viktigaste faserna i din amningsperiod. I vår informativa e-bok ges en förklaring av exakt vad som sker inuti dina bröst under graviditeten, under de första timmarna efter förlossningen och därefter, och varför modersmjölk är den idealiska födan för barn, från för tidigt födda barn till busiga småbarn.

Du kan läsa Bröstmjölkens fantastiska funktioner kostnadsfritt på din mobil, surfplatta eller dator. Du kan läsa e-boken online, spara den på en enhet för att läsa vid ett senare tillfälle, och även dela den med familj och vänner på sociala medier.

Läs nu

Relaterade artiklar
Relaterade produkter
3in1 Nursing and Pumping Bra product image 3-i-1 amnings- och pumpnings-BH

Pumpa och amma bekvämt med Medelas amnings- och pumpnings-BH. 3-i-1-designen gör att den är mångsidig och den är dessutom lätt, har hög andningsbarhet och är ...