Medelas teknik för dubbelpumpning ger dig och ditt barn mer. Medelas dubbelpumpar med 2-Phase Expression™-teknik är utformade för att optimera mjölkutdrivningen, hjälpa till att pumpa ur mer mjölk på kortare tid och har många andra vetenskapligt bevisade fördelar.

  1. Halverar pumptiden jämfört med enkelpumpning av ett bröst i taget
  2. Framkallar en extra utdrivning och ger i genomsnitt 18 % mer mjölk1
  3. Ger mjölk med högre energiinnehåll eftersom brösten töms mer fullständigt
  4. Flexibel användning – kan användas som en enkel eller dubbel elektrisk pump

Läs mer om Medelas elektriska dubbelpumpar

Se Freestyle Flex™

Se Swing Maxi™

Uppgradera till handsfree

Hands-free pumpbustier

1. Halverar pumptiden

Att vara mamma är det mest ansträngande, men underbara jobb du förmodligen har haft. Det verkar aldrig finnas tillräckligt med timmar på dagen. Genom att pumpa från båda brösten samtidigt kan du halvera tiden jämfört med att pumpa ur ett bröst i taget. 

2. Dubbelpumpning framkallar en extra utdrivning

Användning av en dubbelpump har visat sig få det mjölkavgivande hormonet oxytocin att flöda, vilket resulterar i en extra utdrivningsreflex i bröstet. Det innebär att du kan pumpa ut upp till 18 % mer mjölk vid ett enda pumpningstillfälle.1

3. Få mjölk med högre energiinnehåll

När du dubbelpumpar töms bröstet bättre. Som ett resultat av detta har den urpumpade mjölken en högre fetthalt än vad som skulle pumpas ur under en singelpumpning. Bra för att boosta barnets viktökning!

4. Flexibel användning

En dubbelpump kan användas som enkelpump vid behov. Detta ger dig det bästa av två världar: du kan pumpa ur från ett bröst samtidigt som du ammar ditt barn eller pumpa ur från båda brösten och spara matningen till senare.

Upptäck bekvämligheten med handsfree-pumpning

Vår Medela BH för handsfree-pumpning frigör dina händer, vilket ger dig större flexibilitet och frihet att göra andra saker medan du pumpar.
 

Hitta rätt elektrisk dubbelbröstpump

Medela har två elektriska dubbelbröstpumpar för personligt bruk. Kompakta och lättanvända Swing Maxi™ med USB-laddbart batteri och vår smarta Freestyle Flex™-pump som ansluts till den kostnadsfria Medela Family-appen och som kommer med användbara extrafunktioner.

Om du har ett för tidigt fött barn eller behöver initiera din mjölkproduktion under de första timmarna efter förlossningen rekommenderar vi att du använder vår sjukhusklassade elektriska dubbelbröstpump Symphony™ som finns att hyra på många sjukhus/apotek/babybutiker och som har visat sig effektivt stödja snabb initiering och långsiktig mjölkproduktion.

Elektriska dubbelbröstpumpar
medela-freestyle-flex-best-premium-choice-2021 Freestyle Flex™

Testvinnaren Freestyle Flex™ är en elektrisk bröstpump som är utformad för att passa in i ditt liv: den är lätt, har en kompakt design och ...